Mariëlle Roelofs en Babs Klomp.
Mariëlle Roelofs en Babs Klomp. Foto: Aafke Labout

Kids Town nu ook in Beuningen

BEUNINGEN – Het Beuningense centrum is een kinderkledingwinkel rijker. Kids Town heeft op dinsdag 24 februari haar deuren geopend. De winkel aan Julianaplein 146 heeft zowel van binnen als van buiten een compleet nieuwe 'look' gekregen.

Beuningen stond al langer op het verlanglijstje van Mariëtte Roelofs en Babs Klomp. Toen bekend werd dat Kris Kras zou stoppen, besloten zij het ontstane gat op te vullen. Kids Town heeft reeds vestigingen in Wijchen en Druten en Grave. 'Een winkel in Beuningen maakt de cirkel rond in Maas en Waal', menen de twee eigenaressen. 'Het assortiment in Beuningen is grotendeels gelijk aan dat van de winkels in Wijchen en Druten: een grote collectie kinderkleding voor de allerkleinste tot de allergrootste kinderen, aangevuld met leuke accessoires en cadeautjes', aldus Mariëtte. 'De winkel richt zich op het middensegment.

Mariëtte heeft ruim achttien jaar ervaring in het vak. Al op de middelbare school sprak ze de wens uit 'ooit' de kinderkledingzaak van haar oom en tante in Wijchen over te willen nemen. Inmiddels jonge moeder, en zwanger van nummer twee, kwam dat moment. Toch besloot ze de sprong te wagen en vroeg Babs Klomp haar compagnon te worden. Babs werkte al lange tijd in de Wijchense kledingzaak en kende het klappen van de zweep. Samen bouwden ze een bloeiende onderneming op, met Beuningen als nieuwste vestiging.

Het pand heeft de afgelopen weken een metamorfose ondergaan. Het interieur is volledig vernieuwd. Wit en grijs voeren de boventoon. Ook de buitenkant heeft een frisse wit/antraciet kleur gekregen. De kleding zorgt voor het kleurrijke aspect. De toon is gezet. Kids Town is een jonge, frisse nieuwkomer in het centrum van Beuningen.