Beuningse Boys A1 onderuit

DORDRECHT - Beuningse Boys A1 speelde afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht A1. De wedstrijd eindigde in een 4-1 overwinning voor de Dordtenaren.

Vanaf het eerste fluitsignaal had Dordrecht een behoorlijk overwicht. Vlak voor rust was er dan ook de verdiende 1-0. Na rust was de partij meer in evenwicht, met kansen over en weer. Halverwege de tweede helft bracht een Beuningse middenvelder zijn ploeg op gelijke hoogte. De vreugde was echter van korte duur. Na een mooie aanval kon de Dordtse spits ongehinderd binnenkoppen. Beuningse Boys probeerde er nog wel een gelijkspel uit te slepen, maar het was FC Dordrecht dat in de slotfase nog twee keer wist te scoren. Zaterdag 21 februari speelt Beuningse Boys A1 de competitiewedstrijd tegen Spero A1 in Elst.