Nederlaag voor DIO'30 tegen Echteld

Door Twan van der Zandt

DRUTEN - DIO'30 is met een onnodige nederlaag aan de tweede helft van de competitie begonnen. Na de korte winterstop en twee afgelaste wedstrijden stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Echteld op het programma.

Het begin van de wedstrijd was van beide kanten erg slap. Echteld kwam wel op voorsprong. DIO'30 had daarna wat kleine kansjes, maar werd niet echt gevaarlijk. Kort voor rust kwam Echteld zelfs op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft leek DIO'30 wakker te zijn geworden en ging in de aanval. Na een aantal pogingen kwam de stand op 1-2. Het was echter Echteld dat daarna weer de beste kansen kreeg en de voorsprong uitbreidde tot 1-3. DIO'30 probeerde daarna weer dichterbij te komen. Kansen waren er echter voor Echteld, die ze niet wist te verzilveren. Tien minuten voor tijd zette DIO'30 de score op 2-3 en was de spanning in de wedstrijd helemaal terug. Tot het einde van de wedstrijd bleef het spannend, maar de ploegen wisten niet meer te scoren.
Na het carnavalsweekend mag DIO'30 op bezoek bij SCH. De wedstrijd begint om 14.00 uur.