Noa met zijn moeder Angelique.
Noa met zijn moeder Angelique. Foto: Angelique van den Berg

Collecte stichting Noa4Life

BEUNINGEN - In Beuningen wordt van 16 tot en met 21 februari gecollecteerd voor stichting Noa4life. De stichting staat zaterdag 21 februari ook voor de Jumbo in Beuningen. Stichting Noa4Life is opgericht voor kinderen met een hersentumor, met als inspiratiebron de Beuningse Noa.

De tienjarige Noa zit in groep 7 van basisschool De Hoeven te Beuningen. Wie hem niet kent zal niets bijzonders aan hem zien, behalve zijn grote litteken. Ja, hij is wat snel moe, maar verder... Zijn familie weet wel beter, Noa heeft namelijk een hersentumor. De tumor is redelijk onder controle en Noa streeft, samen met zijn familie, naar een zo hoog mogelijke levenskwaliteit. Daarbij heeft hij veel baat bij dolfijntherapie. Om de therapie voor hem en andere kinderen te kunnen bekostigen is geld nodig. Hiervoor zetten vrijwilligers zich komende week in Beuningen in.

Naast donaties is de stichting hard op zoek naar vrijwilligers. Heb jij interesse om de stichting te helpen, neem dan contact op met Stichting Noa4Life via www.noa4life.nl of tel. 06-21888863. Donaties zijn van harte welkom op NL22 RBRB 0841 1649 16 ten name van Stichting Noa4Life.