Afbeelding
Foto: Poppentheater Tingeling

Vakantie in theater Tingeling

BEUNINGEN - Het is komende week niet alleen carnaval dat de klok slaat. Poppentheater Tingeling brengt in de vakantie een drietal voorstellingen, geschikt voor kinderen vanaf twee tot acht jaar.

Woensdag 11 februari trapt het theater af met de voorstelling 'De rode baljurk'. Deze voorstelling is ook te zien op dinsdag 17 februari en woensdag 18 februari. De rode baljurk is een voorstelling voor kinderen van vier tot acht jaar en vertelt het verhaal van Koning Wilhelmus en koningin Augustina die zich voorbereiden op het gekostumeerde carnavalsbal. De entree voor de voorstelling bedraagt 4 euro. Aanvang voorstellingen 14.00 uur.

Eendje heeft het koud

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 februari om 10.30 uur is er de voorstelling 'Eendje heeft het koud', voor kindjes van twee tot vier jaar. Het sneeuwt en kabouter Tingeling is hartstikke blij.
Hij rent naar buiten en verliest daarbij zijn muts. Een klein eendje vindt de muts, maar wat gebeurt er als kabouter Tingeling zijn muts terugvindt bij het eendje? De entree bedraagt 3,50 euro.

De stippelboom

Het vakantieprogramma wordt afgesloten met de voorstelling 'De stippelboom' op donderdag 19 februari en vrijdag 20 februari Kabouter Tingeling woont met zijn vriendje eekhoorn Ploem in het kabouterbos. Op een dag komt een aapje het bos in gerend. De aap woont in een boom naast eekhoorn Ploem, eentje met rare stippen. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van drie tot acht jaar. De entree bedraagt 4 euro. Aanvang voorstellingen 14.00 uur.
Alle voorstellingen vinden plaats in het theater aan de Tempelstraat 6 in Beuningen. Reserveren kan via tel. 024-67 77 034.