Afbeelding
Foto: Jos van Koolwijk

Oké-avond met veel regionaal talent

DREUMEL - Toptalenten uit de regio Maas en Waal presenteren zich op zaterdag 28 februari tijdens de jaarlijkse Oké-avond bij MFA D'n Hoender. Het belooft weer een spetterende en vooral afwisselende zang- en dansshow te worden.

De avond biedt een drie uur durende show met live zang en dans. Kinderen die wekelijks voor hun plezier zingen en dansen laten deze avond zien wat ze allemaal geleerd hebben. Van ballad en twist tot pop en hip-hop. Rode draad in het programma zijn de korte acts van een drietal clowneske figuren. Ze begeleiden de artiesten bovendien op komische wijze. Talent uit Dreumel en omgeving staat deze show centraal. Een enkeling staat voor het eerst op het podium, de meesten hebben reeds de nodige ervaring opgedaan of gaan dat doen tijdens 'The Voice' en bij 'The Voice Kids'.

Voor kinderen die iets met zang of dans willen doen, maar ook willen werken aan hun performance, is deze Oké-avond dé gelegenheid om te zien waartoe de wekelijkse lessen kunnen leiden. Na 28 februari wordt er bij voldoende inschrijving weer gestart met nieuwe groepen. Het programma op zaterdag 28 februari start om 19.30 uur. Kaartjes voor de Oké-avond zijn te bestellen via Ankie, via tel. 06-25 00 43 81 of per mail: ankievankoolwijk@hotmail.com.