Ondernemers worden enthousiast onthaald door acteurs van het Toverbaltheater. Foto: Ger Loeffen.
Ondernemers worden enthousiast onthaald door acteurs van het Toverbaltheater. Foto: Ger Loeffen. Foto: Ger Loeffen

Netwerkclub beleeft vliegende start

BENEDEN-LEEUWEN - Ruim veertig ondernemers uit Maas en Waal en omstreken kwamen afgelopen woensdag bijeen in het Toverbalteater voor de introductiemiddag van de nog op te richten netwerkclub Ondernemers Ontmoeten.

Initiatiefnemers van de netwerkclub, Tom van Oijen, Rob Manders en Jos van Wamel, waren zeer te spreken over opening van de middag, met een fantastisch optreden van enkele medewerkers van het Toverbaltheater. Een optreden dat in het teken stond van het verbinden van mensen. Het optreden was een mooi bruggetje naar de presentatie van de initiatiefnemers van de netwerkclub. Het motto van de netwerkclub is 'delen'. De netwerkclub is vanuit die gedachte op zoek naar ondernemers die bereid zijn om kennis, ervaring en hun netwerk te delen met elkaar.

Netwerken

De netwerkclub wil elke drie weken vergaderen met een ontbijt. Tijdens de bijeenkomsten zullen wisselende gasten worden uitgenodigd. Daarnaast staan een aantal bedrijfsbezoeken en uitwisselingen met andere netwerkclubs op het programma. De bijdrage voor deelname aan de netwerkgroep bedraagt 495 euro per jaar, inclusief ontbijt. Van de ruim veertig bezoekers hebben er ruim dertig aangegeven graag lid te willen worden. De eerste bijeenkomst staat gepland voor woensdag 11 februari. Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst via t.vanoijen@jurato.nl.