Afbeelding
Foto: Jeroen Beekhuijzen

Jeugdprins treffen

DRUTEN- Vorig jaar is het idee opgepakt om, in navolging van het Prinsentreffen in Nijmegen, een Prinsentreffen te organiseren voor de jeugd. CV De Blauwe Bok organiseert zondag 25 januari voor de tweede keer het Jeugdprinsentreffen. Maar liefst 23 verenigingen hebben zich aangemeld voor dit evenement en zullen met hun prinsen, prinsessen, hofhouding en jeugdraden komen feesten in de Bokkenstal. Er wordt deze middag een carnavalistisch programma gebracht waarin steeds een keur aan artiesten en dansgroepen optreden. Prinsentreffen vindt plaats in Active Partyworld vanaf 13.30 uur. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Deester boerenbruidspaar bekend

Afgelopen zaterdag 17 januari, tijdens de pronkzitting van cv de Vrolijke Golf uit Deest is op muzikale wijze het boerenbruidspaar 2014 bekend gemaakt.

Het lokaal bekende zangduo de "Klinkende Ganzen" haalde al zingend de diverse boerenbruidspaar kandidaten uit de volle zaal. Het enthousiasme om te zingen sloeg ook over op het aanstaande bruidspaar dat het slotlied voor hun rekening nam.

Boerenbruidspaar 2015 van het Golvenrijk in Deest zijn: Saskia Theunissen en Johan van de Logt

Op zaterdag 31 januari worden zij in de onecht verbonden door een door cv de Vrolijke Golf aangestelde buitensporige geestige van de Deester carnavalsgemeenschap.

Aanvang plechtigheid om 19.30 uur in dorpshuis 't Trefpunt in Deest, zaal open vanaf 19.00 uur.

Afbeelding