Nieuwe mensjes
Nieuwe mensjes Foto: Hans Duijghuisen

Expositie Nieuwe mensjes

TIEL- Fotograaf Hans Duijghuisen uit Beneden-Leeuwen is benaderd door de afdeling verloskunde van het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel om daar in de hal zijn vakfotografie te exposeren. Op maandag 26 januari wordt in het ziekenhuis in Tiel de expositie geopend van het werk van Hans Duijghuisen. De expositie is het hele jaar te zien in het ziekenhuis.

Na maanden voorbereidingstijd, het uitzoeken van de geschikte beelden uit de brede collectie van Hans is de keuze gevallen op een aantal prachtige beelden van zwangerschap en pasgeboren baby's: de "nieuwe mensjes" en de intimiteit tussen ouders en hun kind.
Samen met Universal Woods uit Schelle, België, is Hans er in geslaagd om een prachtige expositie samen te stellen. De foto's zijn namelijk gedrukt op het materiaal ChromaLuxe. De afdrukken op ChromaLuxe HD-panelen zijn één van de meest vernieuwende producten binnen de fotografie. Ze brengen een nieuw nog hoger niveau op het gebied van bedrukken op metalen panelen met welhaast een 3D effect in het beeld. ChromaLuxe staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een optimale ervaring van kleur en elegantie. De expositie van Hans in het Rivierenland Ziekenhuis is te zien op dit materiaal.

Nieuwe mensjes