MAAS EN WAAL - De winterstop voor voetballers is voorbij. IJs en weder dienende hervatten de Maas en Waalse elftallen de competitie. Het programma voor zondag 25 januari:
Derde klasse: DIO'30-Beuningse Boys
Vierde klasse: SCP-SCD'33, UHC-Unitas'28, Ewijk-Niftrik, Avios-Nijmegen
Vijfde klasse: AAC Olympia-DVSG Groesbeek, DSZ-DBV, Kolping-Dynamo Nijmegen-Victoria'25, Batavia-Heumen, Roda'28-Diosa Balgoij, Aquila-Brakkenstein Nijmegen, SC Oranje Arnhem-WVW.

Touché D1 pakt punten

DREUMEL- Ondanks de kater van de vorige wedstrijd in Beuningen begon Touché recreanten D1 weer met frisse moed aan de wedstrijd tegen Siok 2. Na een ruime voorsprong liet Touché Siok dichterbij komen, maar de eerste set werd uiteindelijk toch gewonnen met 25-21. In de tweede set begon Siok sterker, maar Touché wist weer op gelijke hoogte te komen, de tweede set eindigde werd gewonnen met 25-21. De derde en vierde set waren zeer spannend waarbij Touché beide keren aan het langste eind trok en won met 25-17 en 25-23.

Clubkampioenen Ewijk

EWIJK- Op een mooie zonnige zaterdagochtend 17 januari is er bij VV Ewijk het clubkampioenschap gehouden. Er werd gestreden om vijf mooie bekers voor verschillende categoriën, verspreid over de E en de D. Het clubkampioenschap was een vier tegen vier toernooi met uiteindelijk individuele winnaars. De winnaars van het clubkampioenschap zijn: Nora, Valentinos, Matijs, Sem en Sander. De organisatie feliciteert de clubkampioenen 2015 en bedankt iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit toernooi.

Overwinning Touché D2

DREUMEL- Dames 2 van Touché speelde een thuiswedstrijd tegen Vocasa 11. Door goed samenspel en vooral een goede, slimme service werd de wedstrijd overtuigend gewonnen met 4-0. Donderdag is een uitwedstrijd tegen een ander team van Vocasa, dit zal een wedstrijd worden om de derde plaats.

Unitas'28 moeilijker te verslaan

NIJMEGEN-In de Vocasa sporthal in Nijmegen speelden de voetballende meiden van coach Robbie van Oijen en leider Hans van Eck een alleraardigst toernooitje. Hoewel Unitas´28 E3 geen wedstrijd wist te winnen werd er op het scherpst van de snede gespeeld. De meeste wedstrijden werden met slechts één doelpunt verschil beslist zodat het krachtsverschil niet groot was. Robbie en Hans kunnen terugzien op een geslaagde middag met een gelijkspel tegen Woezik ME2 en 3 veelal nipt verloren partijen. Het toernooi komende zaterdag is in de Quickhal in Nijmegen.