Afbeelding
Foto: Dijkmagazijn Beuningen

Lekker in je lijf

Dinsdag 27 januari

Activiteit:        Lezing
Locatie:        Bibliotheek
        Beneden-Leeuwen,
        Rozenstraat 20
Tijd:        19.30 tot 21.00 uur

Tijdens een interactieve lezing 'Lekker in je lijf', georganiseerd in het kader van de Maand van de Spiritualiteit, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Maja Elsten de primaire reflexen toe. De lezing kost 7,50 euro. Aanmelden voor deze lezing is gewenst. Voor meer informatie www.bibliotheekrivierenland.nl.        

La Grande Bellezza

Activiteit:        Filmhuis film        
Locatie:        Cultureel Centrum
        D'n Bogerd, Druten
Tijd:        20.00 uur

De 65-jarige Jep Gambardella schreef in zijn jonge jaren een bekroonde roman. Na dit succes dompelde hij zich in het nachtleven van Rome en schreef geen tweede boek meer. Om zijn leven een nieuwe wendig te geven gaat hij op zoek naar de eigenlijke zin en schoonheid. Kaarten voor de film kosten 7,50 euro. Meer informatie www.filmhuisdenbogerd.nl.

Houthakken

Woensdag 28 januari

Activiteit:        Bomen kappen
Locatie:        Kloosterstraat
        ingang Roodslag,
        Beuningen
Tijd:        14.00 tot 15.30 uur

Het Dijkmagazijn en Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen willen samen met kinderen bomen uitdunnen in het bos. Kinderen leren hoe ze veilig moet zagen, snoeien en sjouwen met takken. Er kunnen maximaal 15 kinderen van acht tot dertien jaar deelnemen. Kosten 2,50 euro. Meer informatie en reserveren via 024- 67 77 7000 en dijkmagazijn@hetnet.nl.

Wandeling in de natuur

Zondag 1 februari

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Parkeerplaats
        Heggeldijk,
        Heerewaarden
Tijd:        10.00 tot 12.00 uur

Tijdens de wandeling krijgen deelnemers informatie over de bevers in het wandelgebied en andere natuurwetenswaardigheden. Na afloop is er zelfgemaakte erwtensoep met brood. Opgeven kan tot 29 januari via 0487- 57 28 31 of beheer@bcdegroterivieren.nl ovv van telefoonnummer en het aantal deelnemers. Deelname kost 7,50 euro voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar 5 euro, inclusief de kop erwtensoep en brood.