Atelier met Verve

6 januari t/m 23 februari

Activiteit:        Expositie
Locatie:        Molenhuis,
        Beuningen
Tijd:        openingstijden
        Molenhuis        

Van 6 januari tot 23 februari exposeren leden van Atelier met Verve hun werk in het Molenhuis in Beuningen. Sinds de oprichting van het atelier in 2009 wordt er enthousiast geschilderd door de leden. De werken variƫren van figuratief tot abstract.

Schilderen met Ab Krook

12 januari t/m 30 april

Activiteit:        Cursus                
Locatie:        De Peel 13,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        Ma. t/m woe.
        09.30 - 11.30 uur,
        13.30 - 15.30 uur
        20.00 - 22.00 uur

Schilderscursussen onder leiding van Ab Krook, voor zowel beginners als gevorderden. Voor enkele dagdelen zijn nog plaatsen vrij. Elke cursist wordt individueel begeleidt. Deelnemers zonder ervaring beginnen met de basistechnieken. Cursisten die beschikken over meer kennis leren werken met acryl-, olieverf of softpastel.

Inschrijven bij Ab Krook via tel. 06 - 18570525 of per mail via abkrook@live.nl. Meer informatie over de cursustijden en prijzen: www.kunstwerkgroep.nl.

Verhalen
maand

Hele maand januari

Activiteit:        Voorlezen
Locatie:        Kasteellaan 9,
        Wijchen
Tijd:        Openingstijden
        museum

In de maand januari kan iedereen in Museum Kasteel Wijchen elke zondag naar een verhaal luisteren. Het verhaal dat verteld wordt, is een oorlogsverhaal dat aansluit bij de lopende tentoonstelling 'Van Tienakker tot de Oversteek. De bevrijding van het Land van Maas en Waal 1944-1945.'

Toegang voor volwassenen bedraagt 5 euro, kinderen van zeven tot en met achttien jaar betalen 3 euro en kinderen t/m zes jaar zijn gratis. Meer informatie: www.museumwijchen.nl.

Van Sauers
Ontroert

Vrijdag 16 januari

Activiteit:        Cabaret
Locatie:        Agora Theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Eric van Sauers is terug van weggeweest. Wie hem ooit heeft gezien weet wat hij kan verwachten. Van Sauers is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meester-verteller. Hij verzint, hij verandert, hij daagt uit en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Kaarten kosten 19 euro en zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en telefonisch via 0487-515779.