Afbeelding
Foto: Henk van Kruijsbergen

Nieuwjaarsloop Beuningen

EWIJK - Hardloopvereniging Beuningen start het nieuw jaar traditiegetrouw met een Nieuwjaarsloop. Dit is voor iedereen een mooie gelegenheid om 2015 sportief te beginnen.

De Nieuwjaarsloop vindt plaats op zondag 4 januari en wordt gehouden met teruglopende klok. Je kiest je eigen starttijd, op basis van een schatting hoe lang je er over gaat doen. Het doel is dat alle deelnemers ongeveer gelijk bij de finish aankomen, rond 11.45 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 en 10 kilometer. Er kan vanaf 10.30 uur gestart worden. Aanmelden voor de loop kan via www.hardloopverenigingbeuningen.nl.

Na afloop van de Nieuwjaarsloop houdt Hardloopvereniging Beuningen een nieuwjaarsreceptie, aanvang 12.00 uur. Het clubhuis is gevestigd aan de Blatenplak 53 in Ewijk en is vanaf vijftien minuten voor aanvang van de loop geopend.

Seizoensloop

Hardloopvereniging Beuningen houdt elk seizoen een andere loop. De lenteloop vindt plaats op zaterdag 28 maart, de zomerloop op zaterdag 20 juni. De datum voor de herfstloop is nog niet bekend.