Afbeelding
Foto:

All You Need Is Love

2 en 3 januari 2015

Activiteit:        Nieuwjaarsconcert
Locatie:        Dorpshuis De Hucht,
        Alphen        
Tijd:        20.00 uur

Muziekvereniging St. Lambertus houdt haar jaarlijkse nieuwjaarsconcerten in samenwerking met Muziekvereniging St. Barbara Het thema van dit concert is 'All You Need Is Love'. Er is een programma samengesteld met lichte en moderne muziek die iedereen bekent in de oren zal klinken. Onder andere de nummers All you need is love, Alles is liefde, Ik leef niet meer voor jou komen voorbij.

Kaarten kosten 7 euro per stuk. Kinderen tot zes jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Versmarkt Verwoerd in Alphen en Enorm Dick Smits in Dreumel.

Back to my roots

Januari t/m maart 2015

Activiteit:        Expositie
Locatie:        Gemeentehuis,
        West Maas en Waal
Tijd:        openingstijden
        gemeentehuis

Het gemeentehuis van de gemeente West Maas en Waal stelt de hal van het gemeentehuis beschikbaar voor (oud)inwoners van West Maas en Waal om hun kunstwerken tentoon te stellen. Nicole van den Hurk exposeert vanaf januari haar schilderijen. Ze maakt abstracte schilderijen en schildert vooral vanuit haar gevoel. Inspiratie voor haar schilderijen haalt ze onder andere uit de verre reizen die ze heeft gemaakt. Namen geeft Nicole niet aan haar schilderijen, omdat iedereen zijn of haar interpretatie bij een schilderij. Deze interpretatie wil ze niet beïnvloeden met een titel. Daarom geeft ze haar schilderijen een priemgetal, een priemgetal is namelijk uniek, net als ieder schilderij van Nicole.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het gemeentehuis om de expositie te bekijken.