Afbeelding
Foto: Mark Aghterberg

Jeugdafdeling schaakclub opgeheven

BEUNINGEN - De jeugdafdeling van schaakvereniging Koningswaal stopt ermee. Op het hoogtepunt had Koningswaal meer dan 50 jeugdleden en speelde het in de OSBO jeugdcompetitie goed mee. Van de laatste drie leden zijn er twee die met een examen en een diploma stap 2 afsluiten. Op de foto, van links naar rechts Kees (nog bezig met stap 2), Quirijn en Arthur. Hun lessen en (mini)competitie zit er op. De schaaklessen op basisschool de Ruijter en op basisschool de Kameleon gaan nog wel gewoon door.

De jeugd die nu nog wil leren schaken moet uitwijken naar de omliggende gemeenten (Nijmegen, Wijchen of Druten). Het is nog even de vraag of het schoolschaaktoernooi dit jaar ook weer georganiseerd kan worden, nadere berichten volgen.

Winterstop
Unitas '28

WAMEL - De winterstop bij UnitasĀ“28 wordt benut voor het organiseren van een aantal neven-activiteiten voor alle leden, voordat eind januari, begin februari weer gestart wordt met de competitie.

Oliebollenactie

Op woensdag 31 december gaan leden van de club langs de deur voor de verkoop van oliebollen. Deze actie verloopt in samenwerking met supermarkt De Spar Veltmaat in Wamel, waar ook een kraam zal staan met oliebollen en appelbeignets.

Zaalvoetbal en receptie

Zondag 4 januari vindt van 11.00 tot 14.00 uur het onderlinge zaalvoetbaltoernooi plaats in de Dreumelse sporthal. Vanaf 15.00 uur is er een nieuwjaarsreceptie in het clubhuis.

Darttoernooi

Vrijdag 23 en zaterdag 24 januari zijn de jaarlijks terugkerende darttoernooien voor jong en oud. Meer informatie hierover volgt.

Uitje mini's en F-pupillen

Zaterdagmiddag 24 januari gaan alle F-pupillen en miniĀ“s klauteren en spelen in Wamelland.        

MHCB MC3
in de zaal

BEUNINGEN - De meiden van MHCB MC3 waren dit weekend de host in de zaalhockey competitie in de Tinnegieter. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 3-1. In de tweede wedstrijd tegen Union kreeg het team wat meer weerstand. Union verdedigde goed en wist de vele kansen te pareren. De paar kansen die Union kreeg, werden echter wel benut. De einduitslag werd 0-3 en Beuningen maakt zich op voor de return.