Afbeelding
Foto: Maria van Wamel

Cycle4Girls actie

BENEDEN-LEEUWEN - Maria van Wamel en Echte Bakker Martin Bom hadden tijdens Lauwe on Light een verkoopactie van appelbeignets. Het werd een zeer succesvolle actie. Martin Bom kon Van Wamel een cheque van maar liefst 550 euro overhandigen.

Maria van Wamel zal in maart 2015 gaan fietsen voor het goede doel, voor Plan Nederland. Echte Bakker Martin Bom wilde het project Cycle4Girls ondersteunen. Zelf heeft hij dit jaar meegedaan aan Alpe d'HuZes, dus hij weet wat het is om zich in te zetten voor een sponsorfietstocht. Maria van Wamel is dankbaar dat de actie zoveel heeft opgebracht. Met dit bedrag kan een Vietnamees meisje, en haar omgeving, anderhalf jaar door Plan Nederland ondersteund worden.

Cycle4Girls

Maria van Wamel fietst in maart 2015 met een groep van 25 vrouwen 300 kilometers door Vietnam voor het goede doel Plan Nederland. Van te voren heeft iedere deelneemster geld ingezameld. Met de opbrengst van Cycle4Girls zorgt Plan Nederland ervoor dat meisjes en hun leefomgeving in Vietnam toegang krijgen tot onderwijs, gezonde voeding en veilig drinkwater, zodat ze kunnen opgroeien tot sterke vrouwen.

Voor meer informatie over Cycle4Girls: bit.ly/maria4girlsvietnam