Oliebollentijd Sint Anna

BERGHAREN - Muziekvereniging Sint Anna uit Bergharen is druk bezig met de voorbereidingen van de oliebollenactie. Leden en vrienden van de muziekvereniging komen op Oudjaarsdag van 10.00 tot 13.00 uur in Bergharen langs de deuren om oliebollen te verkopen. Ook vanuit Kulturhus De Zandloper worden op 30 en 31 december tussen 9.00 en 14.00 uur warme oliebollen verkocht. De oliebollen kosten 70 eurocent per stuk.

Oliebollen Sint Barbara

DREUMEL - Muziekvereniging Sint Barbara verkoopt op woensdag 31 december in Dreumel huis aan huis oliebollen. Vanaf 9.00 uur komen de leden, zolang de voorraad strekt, met oliebollen langs de deur. De oliebollen kosten 6,50 euro per zak van tien stuks.

Om 9.00 uur gaat ook de oliebollenkraam op het Frans Halsemaplein aan de Nieuwstraat in Dreumel open. Hier zijn ook appelbeignets verkrijgbaar. Appelbeignets kosten 7 euro per zak van vijf stuks, de oliebollen kosten 6,50 euro per zak van tien stuks. De bollen en beignets zijn ook te koop bij familie Verhoeff aan de Hogeweg 13 vanaf 8.00 uur. Heeft u oliebollen en appelbeignets besteld? Dan kunnen deze opgehaald worden op Oudjaarsdag tussen 9.00 en 11.00 uur bij de kraam op het Frans Halsemaplein.

Beignets en oliebollen Winssen

WINSSEN - Scouting Winssen bakt ook dit jaar weer appelbeignets en oliebollen. Op Oudjaarsdag komen de jeugdleden tussen 10.00 en 12.00 uur langs de deur om de lekkernijen te verkopen. Nieuw dit jaar is het kraampje op het terrein van Scouting Winssen, aan de Kennedysingel 8a. Deze is ook op dinsdag 30 december geopend, wanneer de appelbeignets gebakken worden door de oudere leden van Scouting Winssen. Er zjin ook versgebakken oliebollen te koop. Het kraampje is op dinsdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. Appelbeignets of oliebollen kosten 5 euro per zak van acht stuks.

Oliebollen CV de Bommelaers

Maasbommel – Ook dit jaar verzorgt CV de Bommelaers uit Maasbommel in samenwerking met Moeke Mooren in Appeltern oudjaarslekkernijen.

De prijs voor een zak met elf oliebollen (met of zonder krenten) is 6,50 euro. Een zak met vier appelbeignets is 6 Euro, 2 zakken voor 12 Euro en bestellingen vanaf drie zakken voor 6 euro per zak. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via Bert van Eldijk op 0487-562031 of via Antoon Appeldoorn op 0487-562413 of via email debommelaers@hotmail.com of uw bestelling doorgeven aan de bar van Moekes Kaffeej bij Moeke Mooren in Appeltern.
Vergeet niet bij het plaatsen van uw bestelling uw naam en adres te vermelden. Bestellingen kunnen worden geplaatst tot en met 30 december, maar er kan ook op Oudjaarsdag bij Moeke Mooren in Appeltern nog worden gekocht. Maar wees er snel bij, want op = op.
Uw bestelling wordt op 31 december thuis bezorgd of worden afgehaald bij Moeke Mooren in Appeltern.