Oliebollenactie voor minima

BEUNINGEN - Bij de Protestantse kerk in Beuningen worden op Oudjaarsdag weer oliebollen gebakken en verkocht. Een grote groep vrijwilligers bakt deze oliebollen, met ondersteuning van ondernemers. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor mensen die nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden. Oliebollen kosten 6,50 euro per zak van tien stuks. Er is keuze uit naturel en oliebollen met rozijnen en appel. Iedereen is van harte welkom om op 31 december de versgebakken oliebollen te kopen of zijn bestelling op te halen.

Oliebollen bakken als teambuilding

ALTFORST - De Jeugd van Altforst bakt en verkoopt dit jaar weer oliebollen. Voor de leden is dit een dag van teambuilding; ze maken samen oliebollen, verkopen deze en sluiten gezamenlijk 2014 af. Leden van Jeugd van Altforst komen op 31 december langs de deuren in Appeltern en Altforst. Oliebollenliefhebbers uit de naburige dorpen kunnen de bollen ook kopen bij het jeugdhonk achter dorpshuis De Uithof. De oliebollen kosten 3 euro per zak van zeven stuks. De opbrengst van de verkoop van de bollen komt ten goede aan de activiteiten voor de leden in het aankomende jaar.

Veertig jaar oliebollen verkopen

BENEDEN-LEEUWEN - Badmintonclub Argus uit Beneden-Leeuwen heeft een jubileum te vieren. De club houdt voor de veertigste keer haar jaarlijkse oliebollenactie. Voor deze speciale jubileumeditie biedt de vereniging alle klanten de mogelijkheid drie keer vrijblijvend met de club mee te trainen. Naast oliebollen, met en zonder krenten, zijn er ook appelbeignets te koop. Het deeg voor de oliebollen en appelbeignets wordt geleverd door De Echte Bakker Martin Bom. De verkoop vindt plaats op 31 december van 7.00 tot 16.00 uur, tenzij de oliebollen eerder zijn uitverkocht. De opbrengst wordt besteed aan de aanschaf van nieuw materiaal, zoals netten, shuttles en rackets, zodat nieuwe leden meteen mee kunnen spelen.

Jeugd verkoopt oliebollen

AFFERDEN - De jeugdafdeling van carnavalsvereniging Het Vergulde Vat (Roakelijzers) start op dinsdag 30 december met de verkoop van oliebollen. De oliebollen worden gebakken in samenwerking met scouting De Woutergroep uit Deest. Zo worden heel Afferden en Deest voorzien van oliebollen. Vanaf 10.00 uur komen de leden van de jeugdafdeling langs de deur in Afferden.

Van 16.00 tot 19.00 uur zijn de oliebollen te verkrijgen in het kraampje op Het Hoog in Afferden. De oliebollen kosten 3 euro per zak van zes stuks of twee zakken voor vijf euro. Er zijn zowel oliebollen met als zonder krenten. De opbrengst van de oliebollenverkoop komt ten goede aan het jeugdcarnaval.