Voetbal

Ook bij de diverse voetbalclubs worden nieuwjaarsrecepties gehouden. Hieronder de bijeenkomsten op een rijtje.

AFFERDEN - Victoria '25: zondag 4 januari, aanvang 14.30 uur. Op deze dag houden de selectiespelers en spelers van de andere teams onderling een toernooitje. Na afloop is er een kom warme soep in de kantine. Ook worden er als vanouds enkele jubilarissen gehuldigd, dit jaar zeven personen. De middag wordt afgesloten met het rad van fortuin.

BATENBURG - V.V. Batenburg: vrijdag 2 januari, 20.30 tot 23.30 uur, in de kantine van v.v. Batavia.

BEUNINGEN - V.V. Beuningse Boys: zondag 4 januari, 15.00 uur. Leden, sponsoren, vrijwilligers en vrienden van de club (van alle leeftijden) zijn van harte welkom voor de nieuwjaarsreceptie. Joep Bernards, voorzitter van de club, geeft een toespraak. Daarnaast vindt de huldiging van jubilarissen plaats. Omstreeks 13.30 uur begint de wedstrijd van het 'Golden Oldies Team' tegen de veteranen uit dezelfde periode.

BOVEN-LEEUWEN - DSZ: zondag 11 januari in de kantine van DSZ.

DEEST - SCD'33: zondag 4 januari, aanvang 16.00 uur, in de kantine van v.v. SCD'33.

EWIJK - V.V. Ewijk: zondag 4 januari, aanvang 14.00 uur.

WAMEL - Unitas '28: Op zondag 4 januari is er, zoals gebruikelijk, een onderling zaalvoetbaltoernooi in de Dreumelse sporthal van 11.00 tot 14.00 uur. Alle senioren, dames en A en B jeugd zijn welkom. Na afloop van het toernooi is er, vanaf 15.00 uur, een nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Er worden dit jaar vier jubilarissen gehuldigd. Daarnaast informeert voorzitter Jan van Ingen de leden over de laatste nieuwtjes.

WEURT - W.V.W. Weurt: donderdag 1 januari, aanvang 14.00 uur, in de kantine van W.V.W. Om 17.00 uur is het Happy Hour.

WINSSEN - Roda'28: zondag 4 januari. De receptie begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Voorafgaand, mits het veld het toelaat, is er een mixtoernooi.

Nieuwjaars
gezinsavond

DRUTEN - Zwembad De Gelenberg houdt dit jaar geen nieuwjaarsreceptie. In plaats daarvan zijn er op zaterdag 3 januari de Disco Aqua Winterspelen. Tijdens de winterspelen kunnen kinderen swingen op de muziek van een dj, zwemmen en leuke spelletjes doen in en rondom het water. Alle kinderen die in het bezit zijn van minimaal het A-diploma zijn welkom van 17.00 tot 20.00 uur. De entree bedraagt 5,20 euro. Kaartjes zijn te koop aan de balie van het zwembad.

Op vrijdag 2 januari is er een nieuwjaarsgezinsavond van 17.00 tot 20.00 uur. Deze avond is bedoeld voor kinderen met hun ouders en/of familie. Kinderen of volwassen alleen hebben deze avond geen toegang.