Jeugdteam SIOK kampioen

NIJMEGEN -Tot het laatst toe was het afgelopen zondag spannend in de Vocasa sporthal in Nijmegen. Daar werd op Niveau 6 gespeeld door jeugdteam 1 van volleybalvereniging SIOK uit Boven-Leeuwen. In de eerste twee wedstrijden hebben Puck, Lotte, Annefloor, Loes en Elise steeds 1 set ruim gewonnen en een andere set met (maar) 2 tot 4 punten verschil. De laatste wedstrijd was tegen Hurry-up. De eerste set stond SIOK1 het grootste gedeelte voor met maar een paar punten, uiteindelijk werd die set toch gewonnen door SIOK 1. Halverwege de laatste set keek SIOK 1 tegen een achterstand aan van 12-14, maar via 15-16 werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 18-16. Het was een mooie wedstrijd, goed gespeeld zowel door Hurry-up 1 als SIOK 1, met een paar uitstekende en spannende rally's. De eindstand voor SIOK 1 na 11 wedstrijden is 34 punten, daarmee haalden zij een voorsprong van 5 punten op de nr. 2 en werden kampioen in de poule 6C van CMV Rivierenland regio oost.

Wil je een keer proeftrainen om te ervaren of je volleyballen leuk vindt. Kom dan een keer vrijblijvend mee trainen. In sporthal d'n Dulper worden donderdagavond trainen gegeven. De trainingen voor 9 en 10-jarigen vinden plaats van18.00 tot 19.00 uur. De trainingen voor 11 en 12-jarigen vinden plaats van 19.00 tot 20.00 uur. In januari of februari gaat Maas en Waal actief volleybalclinics op de Mariabasisschool organiseren. Meer nieuws hierover volgt nog.