De Boldershofkapel.
De Boldershofkapel. Foto: Chantal Roest

Kerst begint dit jaar in de Boldershofkapel

DRUTEN - Het Maas en Waalse damesensemble Puur met Noten verzorgt woensdag 24 december een bijzondere kerstavond in de Boldershofkapel in Druten. Er worden kerstliederen gezongen en een passend kerstverhaal verteld. Het programma 'Kerst in de Kapel' start om 19.30 uur.

Puur met Noten bestaat nu bijna drie jaar en telt vijf leden, sopraan Hetty Bos, mezzosopranen Henny Markus en Gerte Roelofs, eerste alt Hellen Roelofs en tweede alt Len de Vries. Het ensemble zingt klassieke muziek en treedt regelmatig op.

Programma

Het damesensemble brengt in Druten een kerstprogramma met de Christmas Carols van Benjamin Britten en andere kerstliederen. Ze doen dit deels a capella en deels met begeleiding. De begeleiding wordt verzorgd door harpiste Diana de Vries van het Gelders Orkest en pianiste Olga Kudryashov. Beiden zullen ook solistisch werk ten gehore brengen. Het programma wordt gecompleteerd met een, bij deze tijd passend, kerstverhaal verteld door Piet Kooijman.

Kerstwens

Vooral in de kersttijd kunnen mensen er behoefte aan hebben stil te staan bij de dingen die belangrijk zijn in het leven. Bezoekers mogen zelf via hun entreekaartje een kerstwens inbrengen. Van de ingeleverde kerstwensen worden er, aan het eind van de avond, een aantal voorgelezen.

Kaarten

Kaarten voor Kerst in de Kapel zijn verkrijgbaar bij Annette Mode in Druten, Maas en Waal Boekhandel in Druten, De Rijk Kantoorshop in Beneden-Leeuwen en Frank Roelofs Fysiotherapie in Boven-Leeuwen. Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij Hetty Bos via tel. 0487-59 58 26 of per e-mail via bos_karel@hotmail.com. De toegangsprijs bedraagt 10 euro, voor kinderen 5 euro.