Kerstconcert Excelsior

Zaterdag 20 december

Activiteit:        Concert
Locatie:        Dorpshuis De
        Horst, Horssen
Tijd:        18.30 uur

Het jaarlijkse kerstconcert van muziekvereniging Excelsior. Slagwerkgroep Excelsior Horssen-Deest onder leiding van John Derks verleent haar medewerking aan dit sfeervolle concert. Tevens verzorgen de Evergreens uit Maasbommel een tweetal optredens. De leiding van dit concert is in handen van Henny Haan, met presentatie van Mia van Thiel. Toegang is gratis.

Gospelduo

Activiteit:        Concert
Locatie:        Sint Victorkerk,
        Wamel
Tijd:        19.00 uur

Het gospelduo Cocky van Lier en Henk Fransen verzorgt een optreden tijdens de Eucharistieviering. De twee geven deze dienst muzikale invulling met ontroerende adventsmuziek. De zang van het duo begint al voor aanvang van de dienst.

Kerstconcert Cantabilé

Activiteit:        Concert
Locatie:        N.H. Immanuël
        kerk, Druten        
Tijd:        19.30 uur

Een kerstconcert met medewerking van Big show band EX Pats, soliste Gerrie Kalisvaart en mannenensemble Cantabilé onder muzikale leiding van Fons van Gorp. Kaarten kosten 8 euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kerk. Kaarten reserven kan via tel. 0487-54 23 01, tel. 0487-51 53 79 en tel. 0413-25 95 16.

Kerstconcert
O.B.K.

Zondag 21 december

Activiteit:        Concert
Locatie:        H.Corneliuskerk,
        Beuningen
Tijd:        19.00 uur

Gemengde Zangvereniging Oefening Baart Kunst geeft in samenwerking met het koor Terpsichoré uit Nijmegen een kerstconcert. Ook Suzanne Coppens - de Waal verleent haar medewerking. De toegang is gratis.

Kerstconcert
Zang en Vriendschap

Zondag 21 december

Activiteit:        Concert
Locatie:        H. Victor,
        Batenburg
Tijd:        19.30 uur

Tijdens dit kerstconcert brengt het koor de nodige kerstliederen ten gehore, op het orgel begeleid door Paul Keijsers. Hij zal ook enkele orgelwerken ten gehore brengen. Gerrie Kalisvaart, sopraan, zal een aantal solo's verzorgen. Kaarten kunt u reserveren via info@zangenvriendschapbatenburg.nl.