Creatieve kerstmarkt

Woensdag 17 december

Activiteit:        Markt
Locatie:        D'n Hoender,
        Dreumel        
Tijd:        18.00 tot 19.30 uur

Kinderen van basischool De Oversteek, de BSO en de peuterspeelzaal hebben leuke kerstartikelen gemaakt en er zijn heerlijke koekjes gebakken. Deze zijn te koop op de kerstmarkt. Er is een kerstman aanwezig en men kan een kerstfoto laten maken. De opbrengst van de markt gaat naar de stichting Moeder en Kind in Cape Maclear in Malawi. Meer informatie over het goede doel: www.jeanette.tremele.nl.

Kerstmarkt Dulperplein

Donderdag 18 december

Activiteit:        Markt
Locatie:        Dulperplein,
        Boven-Leeuwen
Tijd:        18.30 tot 20.30 uur

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan het vernieuwen van het Dulperplein. Er zijn onder andere nieuwe bomen geplant en bloembakken aangepast, zodat er meer ruimte is naast de jeu de boules banen. Op donderdag wordt het vernieuwde plein feestelijk geopend in samenwerking met de school. De school houdt een kerstmarkt, waarbij allerlei zelfgemaakte kerstversieringen verkocht zullen worden. Ook is er muziek. Iedereen is van harte welkom.

Kerstmarkt De Kom

Vrijdag 19 december

Activiteit:        Markt
Locatie:        Ewaldenkerk,
        Druten        
Tijd:
        10.30 uur

De Kom houdt haar jaarlijkse kerstviering in de Ewaldenkerk in Druten, met daarbij een kerstmarkt waar onder andere kerstproducten en oliebollen verkocht worden.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat dit jaar naar speelplaats 'De Leeuwenkuil'. Deze speelplaats wordt heringericht, zodat leerlingen in een elektrische Adremo rolstoel er zelfstandig kunnen rondrijden en spelen met medeleerlingen. Ook voor de andere leerlingen die daar spelen worden nieuwe speelmaterialen aangeschaft.

Kerst in de kapel

Zaterdag 20 december

Activiteit:        Concert
Locatie:        St. Willibrordus
        kerk,
        Boven-Leeuwen
Tijd:        20.00 uur

Een unieke samenwerking tussen jong muziektalent uit Maas en Waal, professionele musici, Projectkoor Gewoon Klassiek en Senioren Kerkkoor Willibrordus. Een sfeervol concert met kerstmuziek van alle tijden om mee te zingen of gewoon lekker te luisteren. Kaarten kosten tien euro en zijn vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de kerk.