Roda'28 MB kampioen

WINSSEN - De meiden B van Roda'28 zijn afgelopen zaterdag 13 december kampioen geworden. Op sportpark De Boshof in Winssen stond de kampioenswedstrijd tegen Dodewaard op het programma. Bij winst was het kampioenschap een feit. Roda kwam al heel vroeg op een 0-1 achterstand, maar de meiden wisten dit voortreffelijk om te zetten in een 4-1 voorsprong bij rust. In de tweede helft maakte Roda er een feest van, door zeer mooi voetbal te laten zien en de massaal gekomen toeschouwers te verwennen met mooie aanvallen en doelpunten. Uiteindelijk liep Roda uit naar een 9-1 overwinning, met het behaalde kampioenschap als beloning.

Mooie start nieuw N3 team

DREUMEL - De wedstrijden van de mini's van Touché worden in de regio gespeeld in toernooivorm. Zondag 7 december maakten Stijn en Joris Verploegen en Stefan van Rossum, met ondersteuning van Mark Kerver (N4), hun debuut op het mini123 toernooi in Winssen. Stijn, Joris en Stefan begonnen vorig jaar bij Touché en trainen in de mini N3/N4 groep. Assistent trainer Elly Brinkerink was ook naar Winssen afgereisd om de jongens te ondersteunen. Er werd enthousiast gespeeld en alle wedstrijdjes werden gelijk gespeeld. Een knappe prestatie voor de eerste keer.