Doe mee met Lauwe On Light

BENEDEN-LEEUWEN - De organisatie van Lauwe On Light Art is al maanden bezig met de voorbereidingen voor het grootste lichtjesfestijn van Maas en Waal. Ze hopen op massale medewerking van alle inwoners, om dit jaar de tuinen en straten extra mooi te verlichten. Lauwe On Light kende in het verleden vele mooie straten en buurten. Naar verwachting zal het weekend van 20 en 21 december meer dan tienduizend bezoekers trekken. Reden des te meer om de tuinen en straten extra mooi te versieren.

In de etalages van vijftig winkels zijn sinds 8 december prachtige kunstwerken te zien van zeer uiteenlopende kunstvormen. De samenwerking tussen de kunstenaars en Lauwe On Art maakt dat het centrum van Beneden-Leeuwen in december omgetoverd is tot de grootste verlichte kunstroute van Maas en Waal. Die kunstroute vormt in het weekend van 20 en 21 december een belangrijk onderdeel van de wandeltocht. Op zaterdagavond en zondagavond is het centrum voor een deel afgesloten voor doorgaand verkeer, zodat de bezoekers optimaal kunnen genieten van de Lichtjesroute.

Draag ook je steentje bij en sluit je aan bij dit lichtjesspektakel. Breng verlichting aan in je tuin of werk samen met je buren om een prachtig verlichte straat te realiseren. Zo wordt ook de editie Lauwe On Light Art een groot succes.