DIO'30 sluit 2014 af met een overwinning

ARNHEM- DIO'30 heeft de laatste wedstrijd van 2014 met 4-2 gewonnen van Eldenia. Eldenia ging sterk van start maar DIO'30 kon het initiatief al snel overnemen.

Het eerste doelpunt viel na zeven minuten. Eldenia doelman Lars Peters reageerde niet goed op een schot van Jan Willem Jeurissen en Vincent van Hees wist de rebound te benutten na de doelman te hebben omspeeld, 0-1. Eldenia ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Nick Degen wist een aantal aanvallen van Eldenia te voorkomen. DIO'30 kon er een paar keer gevaarlijk uitkomen en zo viel na een half uur spelen ook de 0-2. Het werd voor de rust toch nog 0-3. Vincent van Hees wist de bal via de paal in de korte hoek binnen te schieten.

Na rust wist DIO'30 weer te scoren en zo de voorsprong op 0-4 te brengen. Daarna geloofde DIO'30 het wel en was het vooral Eldenia dat kansen kreeg. In de slotfase scoorde Eldenia nog twee keer, waardoor de eindstand werd bereikt van 2-4. DIO'30 staat nu op de vijfde plaats. Op 25 januari wordt, als de velden bespeelbaar zijn, de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys. In de tussentijd zijn er wat oefenwedstrijden gepland.