Voetbal programma

MAAS EN WAAL – Komende zondag staat alleen de inhaalwedstrijd in de vierde klasse tussen Overasseltse Boys en Unitas'28 op het programma. Voor alle overige standaardelftallen is de winterstop begonnen. De voetballers hervatten de competitie op zondag 25 januari 2015.

Sporters van het jaar

BEUNINGEN- De aanloop naar de verkiezing van de Beuningse sportman, sportvrouw, sportteam (senioren/junioren) en sporttalent (jongens/meisjes) van het jaar gaat weer van start. Al vele jaren wordt de tweejaarlijkse sportverkiezing van Beuningen Sportief gehouden. Beuningen Sportief roept nu sportclubs en inwoners van de gemeente Beuningen op om zo spoedig mogelijk hun favoriete sporter(s) aan te melden. Er zijn wel een aantal eisen voor aanmelding. De sporters moeten woonachtig zijn in de gemeente Beuningen of geregistreerd staan als lid bij één van de Beuningse sportverenigingen. Daarnaast moeten sporters een aantoonbare sportprestatie hebben op regionaal, provinciaal, landelijk of internationaal niveau in 2013 en 2014 en actief sportend in deze tak van sport. Aanmelden van sporters kan via beuningensportief.nl of via info@beuningensportief.nl tot en met 29 december 2014.

De officiële bekendmaking van de winnaars vindt plaats op vrijdag 30 januari 2015 in Slot Doddendael te Ewijk. Stemmen kan van 8 tot en met 23 januari 2015 op www.beuningensportief.nl.

Tik Hard 1 kampioen

BENEDEN-LEEUWEN- Na een spannende najaarscompetitie wist het eerste jeugdteam van Tik Hard beslag te leggen op de eerste plaats in de vierde klasse. Dit team, bestaande uit Kim, Ruben, Jean-Pierre en Ivo presteerde prima in de najaarscompetititie. Alles hing af van de laatste wedstrijd tegen Getavé uit Gendt. Wilde het team zeker zijn van het kampioenschap, dan moest er gewonnen worden met minimaal acht punten. Jean-Pierre, Ruben en Ivo hadden ieder twee wedstrijden gewonnen en ook de dubbel was voor Tik Hard. Ivo kon in de allerlaatste partij het achtste punt binnen halen en deed dat ook. Tik Hard 1 werd kampioen.

Kerstvolleybaltoernooi Touché

DREUMEL- Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging Touché weer het kerstvolleybaltoernooi voor de schooljeugd van Dreumel. Het toernooi vindt plaats op maandag 22 december van 10.15 tot 13.00 uur. Aanmelden voor het toernooi kan nog tot en met 18 december via familie.riepe@canaldigitaal.nl of wilma.sas@planet.nl.

De volleybalvereniging is ook nog op zoek naar ouders of leden van Touché (C-jeugd of ouder) die willen helpen om de team te begeleiden of die wedstrijden willen fluiten/tellen. Opgeven kan via bovenstaande e-mailadressen tot 18 december.