Afbeelding
Foto: Jesper Hesseling

Kinderen koken voor ouderen

APPELTERN - Stichting Meerwaarde Maas en Waal houdt op dinsdag 9 december weer een Dorpenronde in De Schuur in Appeltern. Eén van de activiteiten die tijdens de Dorpenronde plaatsvindt, is Kinderen koken voor ouderen.

Kinderen van basisschool De Kleine Kern en de Gravin van Rechterenschool verzorgen deze dinsdag een driegangen menu voor ouderen die uitgenodigd zijn door de organisaties van Open Tafel en Stichting De Zonnebloem. Dit doen de leerlingen onder begeleiding van vrijwilligers van Stichting Meerwaarde Maas en Waal en De Zonnebloem, onder toeziend oog van twee professionele koks. Op de foto staan kinderen van basisschool de Wegwijzer uit Winssen die onlangs voor ouderen hebben gekookt in De Paulus.

Reparatie Café

Wie kapotte spullen heeft, kan van 14.30 uur tot 17.30 uur terecht bij het Reparatie Café. Daar repareren vrijwillige vakmensen kapotte spullen van bezoekers.

Maas en Waal in dialoog

Van 20.00 tot 22.00 uur gaat jong en oud met elkaar in dialoog over de leefbaarheid en de ontwikkelingen in Appeltern, met als thema 'Gaan voor je dorp'.