Afbeelding
Foto: Hans Barten

Glamorous beauty event

DRUTEN – In Druten vond donderdag 27 november het exclusieve beauty-event 'Mari Experience By Dorien' plaats. Het evenement was een initiatief van Beauty By Dorien en Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Speciale gast was Mari van de Ven, dé expert op het gebied van haar en make-up en beautystylist van Nederlandse en internationale celebrities. Er was grote belangstelling voor het evenement, de kaarten waren binnen de kortste keren uitverkocht. De organisatie kreeg tot de middag van het evenement telefoontjes van mensen die nog graag een kaartje wilden bemachtigen. Het evenement stond in het teken van de nieuwste trends op het gebied van huid, haar en make-up, in de spotlight stond de huidverbeteringslijn Beauty By Dorien.
Bezoeksters kwamen van heinde en verre naar Druten en werden op de sfeervol aangeklede locatie ondergedompeld in de wereld van beauty. Mari van de Ven verzorgde de make-overs en Dorien Schonenberg gaf tips en adviezen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-ageing. De dames werden getrakteerd op prachtige kapsels, door de haarstylisten van Label M, en konden met vragen over plastische aangezichtschirurgie terecht bij Dr. Koen Ingles. Ook de crème de la crème op het gebied van make-up, Deborah Milano, en nagelstyling waren aanwezig.
Het beauty event was tot in de puntjes verzorgd en werd feestelijk afgesloten met lounge muziek van dj Flora Duchesse. De bezoeksters vertrokken in opperbeste stemming en stralend huiswaarts. 'Er is een hele beautywereld voor me opengegaan', aldus een enthousiaste bezoekster.