Een eerdere editie van Friday Beatz.
Een eerdere editie van Friday Beatz. Foto: Dennis van de Graaf

Derde editie Friday Beatz krijgt zomers tintje

DRUTEN - 'Een supergezellige avond met goede muziek, dat moet het zijn', zegt Dennis van de Graaf over Friday Beatz. Vrijdag 12 december beleeft het evenement de derde editie. Dit keer met een origineel zomers tintje.

Door Esther Doornewaard

Ruud Veldkamp (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden) is de eyecatcher van de avond. Ruud is sinds zeven jaar actief als dj en draait sinds enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot 'serious business'. Vooral het laatste jaar is Ruud steeds dieper de muziek ingedoken en produceert hij zelf mashup's, bootlegs en remixes.

Line-up

'Naast Ruud, komen ook Tim Visser, Team Fiesta en Royinho draaien', licht Dennis de line-up toe. Het feest vindt plaats in Active Partyworld in Druten en is bedoeld voor jongeren vanaf veertien jaar.

'Active Partyworld heeft een compleet vernieuwde zaal. De grootte van de zaal kan worden aangepast aan het aantal bezoekers. Friday Beatz heeft voor deze editie ruimte voor 800 feestende jongeren', vertelt de student enthousiast. 'Om nog meer sfeer te creƫren, wordt het dak verlaagd.'

Concept

Het idee achter Friday Beatz is afkomstig van twee scholieren, Dennis van de Graaf en Celina Hendriks. Ze werkten het concept uit en zochten zelf sponsoren. Dennis volgt de studie 'Evenementen en Organisatie' in Den Bosch en maakt dagelijks stevige overuren. 'Maar, als het leuk is, dan houd je het vol', aldus Dennis. 'Sponsoren en vrijwilligers maken het ons mogelijk om dit grootse feest te realiseren en daar zijn we erg dankbaar voor.'

Kaartverkoop

Active PartyWorld opent vrijdag 12 december vanaf 21.00 uur de deuren voor de derde editie van 'Friday Beatz'. Het zomerse tintje brengt de bezoekers ongetwijfeld in tropische sferen. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Ticketassist.nl, bij Shell tankstation in Druten en bij tankstation Croonen in Afferde. Ook zijn de kaarten te koop bij Friday Beatz promotors. Aan de deur kosten de kaarten 10,50 euro.

Facebook

Meer informatie over het evenement via www.facebook.com/fridaybeatz.