Afbeelding
Foto: Wil Kuipers

Winst Wamelse dammers

WAMEL – De dammers van Slagvaardig hebben de tweede wedstrijd in het nederlaagtoernooi gewonnen. Ze klopten het bezoekende Amicitia uit Herwijnen, een hoofdklasser uit Zuid-Holland, met 8-6. De volgende nederlaagwedstrijd is op donderdag 11 december tegen het eerste team van Zwart-Wit'86 uit Malden.

Van Zwam
hoofdtrainer
Aquila

DREUMEL - Aquila heeft voor seizoen 2015-2016 een nieuwe hoofdtrainer gevonden, als vervanger voor René Jurrius. Gerard van Zwam, woonachtig in Wamel, wordt de nieuwe trainer. Van Zwam heeft ruim twintig jaar ervaring als trainer/coach.

Winst voor Boys C1

BEUNINGEN - Beuningse Boys C1 speelde afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Longa C1 uit Aalten. Vanaf het begin van de wedstrijd zetten de Boys druk op Longa. Desondanks duurde het even voor de eerste kans kwam. Toen er eenmaal gescoord was, had Beuningen de smaak te pakken. De voorsprong werd uitgebouwd naar een mooie 3-0. Volgende week spelen de Boys uit bij AZSV C1 in Lichtenvoorde.

Eerste plaats
MHCB MC2

BEUNINGEN - De MC2 van hockeyclub Beuningen heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop met een 4-0 zege afgesloten. Dankzij de overwinning staan de meiden eerste in de poule. In het begin ging de wedstrijd gelijk op en bleef het lang 1-0 voor Beuningen. Maar in de tweede helft wierp het goede samenspel van het team zijn vruchten af. Eindstand, 4-0. De meiden gaan nu verder in de zaalcompetitie.

MHCB MC1
eerste in poule

BEUNINGEN - MHCB MC1 sloot de laatste wedstrijd voor de winterstop af met een spannend duel. Een boeiende wedstrijd, waar aan beide zijden hard werd geknokt. Uiteindelijk ging Beuningen er met een 2-1 winst vandoor. De meiden staan nu eerste in de poule.

Gelijkspel voor Boys B1

BEUNINGEN - De Beuningse Boys speelden afgeopen zaterdag tegen Juliana '31 B1 voor een duel in de middenmoot van de 4e divisie KNVB. Beide teams kregen kansen, maar benutten ze niet, eindstand 0-0.