Voetbal programma

MAAS EN WAAL – Het voetbalprogramma voor de Maas en Waalse voetbalelftallen voor komende zondag:
Tweede klasse: Trekvogels Nijmegen-Leones
Derde klasse: DIO'30-BVC'12 Beek Ubbergen, Blauw Wit Nijmegen-Beuningse Boys
Vierde klasse: UHC-Niftrik, Unitas'28-FC Kunde Nijmegen, Avios-SCP, Eendracht'30 Mook-SCD'33, Overasseltse Boys-Ewijk
Vijfde klasse: DSZ-Victoria'25, DBV-Diosa Balgoij, Batavia-AAC Olympia, Roda'28-Brakkenstein, Aquila-Kolping Dynamo, WVW-Edesche Boys

Verlies voor Leones

BENEDEN-LEEUWEN - Leones is er niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde DVC'26 te winnen. Aan het einde van een koude middag stond er 0-1 op het scorebord. Het was voor Leones een wedstrijd van 'net niet'. Acties die net niet slaagde, een pass die net niet aankwam en twee inzetten die net op de paal, en net niet in het net, belandden. Door dit verlies zakt Leones iets op de ranglijst en schuiven de ploegen in de staart van de ranglijst op richting middenmoot. Volgende week speelt Leones de uitwedstrijd bij Trekvogels, aanvang 14.30 uur. Om al niet voor de winterstop naar beneden te moeten kijken, is het zaak de punten uit Nijmegen mee te nemen.

Aquila wint van AAC-Olympia

ALTFORST - Hoewel AAC-Olympia in de wedstrijd tegen Aquila de beste kansen had, wist de ploeg deze niet te verzilveren. Aquila benutte de kansen wel en ging met een voorsprong van 1-2 de rust in. Na rust werd de voorsprong uitgebouwd, met een 1-4 overwinning voor de Dreumelse ploeg als resultaat.

Bridge Chance à tous

BENEDEN-LEEUWEN - In de vijfde zitting van de tweede competitieronde van bridgeclub Chance à tous, op 24 november, vielen de beslissingen over het ronde-kampioenschap, de promoties en degradaties. Geert Cobussen en Ad Kalkers werden ronde-kampioen.

Touché verzorgt gymles op school

DREUMEL - De gymlessen voor de groepen 3 tot en met 8 van basisschool De Oversteek staan op dinsdag 9 en 16 december in het teken van volleybal. De gymlessen worden verzorgd door Volleybalvereniging Touché, in samenwerking met de Nederlandse volleybalbond en Actief Maas en Waal.

Bij de groepen 3, 4 en 5 staat het gooien en vangen van de bal centraal, bij de groepen 6, 7 en 8 wordt kennis gemaakt met met smashbal. De kinderen worden begeleid door trainers van Touché en de combinatiefunctionarissen Gerrit Brands en Piet Donkers. De volleybalclinics krijgen een vervolg in de vorm van het jaarlijkse kerstvolleybaltoernooi.