Unitas'28 2 herstelt zich

HERVELD - Het tweede elftal van Unitas'28 had, na twee verliespartijen op rij, wat goed te maken. Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen SVHA 2 op het programma. Unitas´28 had een goede start, maar in de loop van de eerste helft verloor de ploeg grip op de wedstrijd. SVHA kwam echter niet tot scoren en met een stand van 0-0 gingen de teams de rust in. In de tweede helft ging het beter en wist Unitas uit een vrije trap te scoren, 0 - 1. Even later werd de winst bezegeld met een mooie kopbal, 0-2. SVHA kreeg nog wel een serieuze kans, maar de Unitas keeper hield zijn doel schoon. Volgende week is het tweede elftal vrij. Zondag 7 december staat de returnwedstrijd tegen Roda´28 2 op het programma.

Winst voor Ewijk B1

EWIJK - De jongens van Ewijk B1 speelden afgelopen weekend tegen de nummer twee van de lijst, Juliana B2. Juliana begon de wedstrijd sterk, maar Ewijk wist het spel al vlot naar zich toe te trekken en was voetballend de betere ploeg. In de zeventiende minuut kwam de ploeg op 1-0 voorsprong. Net voor rust maakte Ewijk de 2-0.

Na rust lieten de Ewijkse voetballers de voorsprong niet meer afpakken. Er werd in de 46ste minuut zelfs opnieuw gescoord, 3-0. Een paar minuten voor het eindsignaal werd het 4-0 voor Ewijk, dankzij een prachtig afstandsschot.