Afbeelding

Flinke winst voor Beuningse Boys

ECHTELD - Beuningse Boys speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd in Echteld. De ploeg begon met keeper Jordy Krutwagen, die de geblesseerde Tim van Lierop verving.

Het eerste gevaarlijke moment van de wedstrijd was voor Echteld, toen een schot op de lat belandde. Hierna was het Beuningse Boys dat het initiatief greep en na zeven minuten op een 0-1 voorsprong kwam. Snel daarna maakten de Boys 0-2. Nadat Echteld, na 38 minuten spelen, verder moest met tien man - door een rode kaart, scoorde Beuningen nogmaals. Met een stand van 0-3 ging Beuningse Boys de rust in.

In de tweede helft begon Echteld sterk en maakte een tegentreffer. Lang konden ze hier echter niet van genieten, Beuningse Boys breidde de voorsprong uit naar 1-5. De Beuningse ploeg komt dankzij deze winst op een zesde plaats in de competitie.

Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen SC Millingen om 14.30 uur.