Afbeelding

DIO'30 deelt de punten met Jonge Kracht

DRUTEN - Op sportpark De Gelenberg speelde DIO'30 afgelopen weekend tegen Jonge Kracht. Er vielen weliswaar acht doelpunten, maar een winnaar was er niet. De Drutense ploeg moest genoegen nemen met een gelijkspel.

DIO'30 keek al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Perry Nesselaar van Jonge Kracht wist Nick Degen vanuit de middencirkel te verrassen. Na een kwartier spelen kopte Niek Thomassen de 1-1 binnen. Kort na rust was het opnieuw Jonge kracht dat wist te scoren. En weer liep DIO achter de feiten aan. De ploeg uit Druten kwam een aantal malen goed weg, anders was de achterstand snel groter geworden.

Halverwege de tweede helft kantelde de wedstrijd. Binnen twee minuten wisten zowel Jan-Willem Jeurissen als Fren Stevens te scoren. De voorsprong moest echter een kwartier voor het verstrijken van de officiƫle speeltijd weer worden ingeleverd. Even leek 3-3 de eindstand te worden, maar in een hectische slotfase kwam DIO'30 toch nog op 4-3. Earvin Truideman schoot van dichtbij een voorzet van Vincent van Hees binnen. In de allerlaatste minuut viel echter ook nog de gelijkmaker, uit een vrije trap voor Jonge Kracht.

Het eerste gelijke spel van DIO'30 in dit seizoen is daarmee een feit. De ploeg staat door deze uitslag op een vijfde plek in de ranglijst.

Groesbeekse Boys

Volgende week gaat DIO'30 op bezoek bij Groesbeekse Boys. Een wedstrijd die de voorgaande twee seizoenen werd verloren. De wedstrijd begint om 14.00 uur.