Knutselmiddag

BEUNINGEN – Sinterklaas brengt op woensdag 3 december een bezoekje aan Gamma Beuningen. Dit doet hij tijdens de knutselmiddag. De activiteit duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden voor de knutselmiddag kan bij de info-balie. Er is tevens een kleurwedstrijd. Kleurplaten kunnen worden afgehaald in de winkel. Inleveren van de kleurplaten kan uiterlijk 3 december.

Juf Ingrid van basisschool De Hoeve en Juf Sanne van basisschool De Triangel beoordelen de kleurplaten. Op zaterdag 6 december reiken ze, samen met Piet, de prijzen uit.

Schoen zetten
bij Topshelf

BEUNINGEN - Sinterklaas weet ook dit jaar de weg naar Topshelf Megastores te vinden. Voor een nieuwe hockeystick, een coole muts of vette snowboardhelm. Of misschien wel voor een van de andere sport, fashion & fun artikelen. Speciaal voor de kinderen komt hij langs om iets in de schoen te doen.

Kinderen tot en met zeven jaar kunnen zaterdag 29 november tussen 12.30 en 16.30 hun schoentje zetten bij een van de vestigingen van Topshelf. Woensdagmiddag 3 december kan het schoentje, met daarin een leuke verrassing, weer worden opgehaald.

Schoenendief in Wamel

WAMEL - Kinderen in Wamel wordt gevraagd uit te kijken naar een schoenendief. De schoenen van de Pieten, die vorige week een bezoek brachten aan Wamel, blijken namelijk gestolen te zijn. De Pieten moesten daardoor bij de intocht pantoffels dragen. En dan wordt het lastig om over het dak te lopen en pakjes te bezorgen. Speciale posters roepen kinderen op uit te kijken naar de schoenendief.