Spellencircuit

BENEDEN-LEEUWEN - Stichting Sint houdt op vrijdag 28 november een 'Heerlijk Avondje' in het centrum van Beneden-Leeuwen. Van 18.00 tot 20.00 uur is er een spellencircuit voor alle kinderen samen met hun ouder(s). De spelletjes staan verspreid door de winkelstraat. Vanaf 18.00 uur kunnen de spelletjeskaarten bij De Twee Linden worden opgehaald. Tot 20.00 uur kunnen de kaarten hier weer worden ingeleverd. Diverse winkeliers en dweilorkest De Druppels verlenen hun medewerking aan de avond.

Pepernoten
speurtocht in
uiterwaarden

BEUNINGEN – Er schijnt een zak pepernoten van de stoomboot te zijn gevallen. Het Dijkmagazijn gaat woensdag 3 december met kinderen op zoek in de Beuningse uiterwaard. De lekkernij zal toch niet zijn opgegeten door de koeien? Of de veulens van de wilde paarden? De pepernotenspeurtocht duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Na de zoekactie kan de buit in Het Dijkmagazijn eerlijk verdeeld worden bij een beker chocolademelk. Deelname kost 2,50 euro, inclusief een beker choco. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren via tel. 024-6777000 of per mail via dijkmagazijn@hetnet.nl.

Pietenhuis
in Druten

DRUTEN - Kinderen van diverse scholen in Druten bezoeken deze week het pietenhuis op de Ambthuisstraat. De entree van kinderdagverblijf Dadou zal worden ingericht als slaapkamer van de Sint. Vorobijgangers vangen misschien wel een glimp op van de goedheiligman.