Eigenaresse Roos van Os met opa-fiets Cootje
Eigenaresse Roos van Os met opa-fiets Cootje Foto: Maartje Radsma

Kapsalon Beauty Inn is verhuisd

BENEDEN-LEEUWEN - Koffie en thee staan klaar, er staat iets lekkers op tafel en er branden kaarsjes. In de kapsalon van Roos van Os, Beauty Inn, worden klanten met open armen ontvangen. Dertig jaar lang was de kapsalon gevestigd aan de Kattenburg in Druten. Kort geleden verhuisde de zaak naar de Morelstraat 2 in Beneden-Leeuwen, tegenover de Jumbo.

De locatie mag dan wel gewijzigd zijn, aan de sfeer, de gezelligheid en het vakmanschap van Roos is niks veranderd. 'Toch voelt het vreemd om niet meer in het pand 'op mijn vertrouwde hoekje' in Druten te zitten', zegt de eigenaresse. Ze werd in Beneden-Leeuwen met open armen ontvangen, maar koestert de herinneringen aan haar tijd in Druten. 'Neem mijn lieve overbuurvrouw Fabiaantje, de gezellige gesprekken en de zwaaiende voorbijgangers. Dat ga ik echt missen. Tegelijkertijd ben ik dankbaar dat mijn klanten de rit naar Beneden-Leeuwen niet te ver vinden.'

Cootje                                                

Een nieuwe 'mascotte' siert de pui van de kapsalon. 'Aan 'Cootje' ziet men wanneer Beauty Inn geopend is. Staat de opa-fiets buiten dan is de kapsalon geopend, staat deze binnen dan is de zaak gesloten. Iedereen is welkom om een bezoekje te brengen aan de nieuwe kapsalon van Roos van Os. Beauty Inn is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag en donderdag tot 21.00 uur. Een afspraak maken kan via 06-11 35 08 11 of 0487-51 34 23.