Afbeelding
Foto:

Winterfestival

28 t/m 30 november

Activiteit:        Fair
Locatie:        Tuinen van
        Appeltern,
        Appeltern
Tijd:        10.00 tot 17.00
        uur        

Met het Winterfestival wordt tuinseizoen 2014 afgesloten, maar ook het startsein gegeven voor een nieuw tuinjaar. Er zijn ongeveer vijftig activiteiten, zoals een winterse bbq, een levende kerststal en tochtjes met de arrenslee of TukTuk.

Tijdens het Winterfestival geldt een speciale entreeprijs van 7,50 euro. Abonnementhouders en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree.

Cantabilé zingt

Vrijdag 28 november

Activiteit:        Concert
Locatie:        Tuinen van
        Appeltern,
        Appeltern
Tijd:        15.00 tot 16.00 uur

Vocaal Mannenensemble Cantabilé uit Horssen verzorgt een optreden in de glazen hal van de Tuinen van Appeltern. Het koor, onder leiding van nieuwe dirigent de heer Fons van Gorp, brengt een gevarieerd programma ten gehore .

Muziek in kerk

Zaterdag 29 november

Activiteit:        Concert
Locatie:        NH Kerk,
        Heerewaarden
Tijd:        20.00 tot 21.30 uur

Een concert met licht klassieke muziek, in het kader van Muziek in de Kerk. Ruth Walpot, Rita Ernst-Kürtös en Rob van Heck brengen barokmuziek ten gehore. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief een programmaboekje en een consumptie.

Gospel

Zaterdag 29 november

Activiteit:        Concert
Locatie:        Sint Victorkerk,
        Wamel
Tijd:        19.00 uur

Cocky van Lier en Henk Fransen verzorgen een optreden tijdens de eucharistieviering. Het Maas en Waalse gospelduo geeft de dienst met ontroerende adventsmuziek muzikale invulling. Het duo start al voor aanvang van de dienst. De mis begint om 19.00 uur.

Kamermuziek

Ensemble

Zondag 30 november

Activiteit:        Concert
Locatie:        Agora Theater,
        Druten
Tijd:        15.00 uur

Agora Kamermuziek Ensemble komt met het nieuwe programma 'Going East' naar het Agora Theater. Het ensemble laat u kennismaken met de 'volksmuziek' van componisten Luciano Berio, Bedrich Smetana, Antonín Dvorák, Zoltán Kodály en Béla Bartók. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.agoratheater.nl. Meer informatie www.agoratheater.nl.