Afbeelding
Foto: Dijkmagazijn

Aan de slag met je eigen dromenvanger

BEUNINGEN - Goed nieuws voor wie slecht slaapt door nachtmerries, bij Het Dijkmagazijn in Beuningen kun je woensdag 19 november je eigen dromenvanger maken. De slechte dromen blijven in het netwerk hangen, de mooie dromen komen in je hoofd.

Een dromenvanger is een gevlochten netwerk in een ring, dat de dromen filtert die aankomen waaien. Indianen maakten ze voor baby's en kinderen. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web. Goede dromen vinden ongehinderd doorgang. Daarvoor moet je dromenvanger natuurlijk wel boven je bed hangen.

Persoonlijke vondsten

Trek met Het Dijkmagazijn de natuur in om materiaal te verzamelen voor je eigen dromenvanger. Want in het netwerk horen persoonlijke vondsten te zitten. Een veer, een steentje, een mooi blad of takje. Je kunt ook van thuis al voorwerpen meenemen die je in je dromenvanger wilt vlechten.

De activiteit vindt plaats op woensdag 19 november van 14.00 tot 15.30 uur in het Dijkmagazijn, Dijk 41 te Beuningen. Er kunnen maximaal vijftien kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar deelnemen aan de activiteit. De kosten bedragen 3,50 euro, inclusief materiaal en een drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Tip: doe stevig schoeisel aan en een lange broek.

Voor meer informatie en reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. De volledige Waalwoemi-agenda staat op www.hetdijkmagazijn.nl.