Universiteit van Beuningen

BEUNINGEN - Theo Sastra verzorgt op 18 november een hoorcollege over 'het getal 7, een Goddelijke ordening?' Het hoorcollege wordt gegeven in café de Vrijboom en duurt van 20.00 tot 21.30 uur. De entree bedraagt 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek Gelderland Zuid en via www.obgz.nl/agenda.

Er staan nog twee sprekers in de planning, op 25 november geeft Anda Sabelis een hoorcollege over Kinderpsychiatrie in een nieuwe tijd en op 2 december geeft Bernard Elshout een hoorcollege over 'wat is NLP?'.

Informatieavond Remise

DRUTEN - In Leefstijlcentrum de Remise te Druten is donderdag 20 november de informatieve avond (familie) opstellingen. Een avond om te ervaren wat familie-opstellingen zijn, te voelen wat het kan brengen en de achterliggende theorie. Ben je wellicht nieuwsgierig naar je eigen handelen, hoe je eigen verlangen te volgen of te voelen of je op je eigen plek in je leven staat? Dan is dit de avond om op deze vragen in te aan.

De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie en/of thee. De avond zal worden begeleid door Tanja Haarbosch, specialiste Care for Women Maas en Waal. Aanmelden kan middels een e-mail naar t.haarbosch@careforwomen.nl of telefoon 06-20091558.

Ondernemerscafé
Beuningen

BEUNINGEN - Café Dé Zaak in Beuningen staat elke tweede vrijdag van de maand in het teken van ondernemers, tijdens het Ondernemerscafé. Het is een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Op 14 november adopteert Hans Janssen Garantiemakelaars het Beuningse ondernemerscafé.

Op deze 46e Beuningse Ondernemersborrel zijn ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten van harte welkom. Bij de ingang wordt u ontvangen door onze gastvrouw, waarna u een badge ontvangt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u, in informele sfeer, de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op.

Verkiezing Leukste Bakker
van Nederland

WIJCHEN - Het startschot is gegeven voor de Verkiezing van de Leukste Bakker. Tot en met 9 januari 2015 kan er in de gemeente Wijchen gestemd worden voor de Leukste Bakker, via www.leukstebakker.nl. Deelname is gratis en aanmelden kan nog steeds. Stemmen kan via Facebook, email én SMS. Na de gemeenteronde volgt een korte finaleronde (van 2 tot en met 19 februari 2015), waarin de gemeentewinnaars het tegen elkaar opnemen voor de titel "Leukste Bakker van de provincie" en de felbegeerde titel "Leukste Bakker van Nederland".