Het popkoor tijdens een eerder optreden.
Het popkoor tijdens een eerder optreden. Foto: Popkoor Con Brio

Swing & Sing met popkoor Con Brio

WAMEL - De fans van Con Brio hebben even geduld moeten hebben, maar op zondag 2 november staat het popkoor weer op de planken. Samen met de Bruce Selection Band wordt een swingende middag verzorgd in het vrijetijdscentrum in Wamel.

Con Brio is een enthousiaste, swingende vereniging, bestaande uit ongeveer 55 mensen. Ruim 40 jaar geleden werd Con Brio opgericht als jongerenkoor, maar is door de tijd heen uitgegroeid tot popkoor met een actueel repertoire. Het koor brengt popmuziek in de breedste zin van het woord ten gehore en wordt daarbij ondersteund door een achtkoppige liveband (gitaar, basgitaar, toetsen, drums, dwarsfluit, saxofoon en twee trompettisten).

Het popkoor staat sinds een jaar onder leiding van Bruce Skinner, een muzikant in hart en nieren. Hij weet de puntjes op de i te zetten en daarmee Con Brio naar een hoger plan te tillen. Dankzij zijn visie en stijl kan het popkoor dit najaarsconcert een aantal nieuwe nummers ten gehore brengen. Een optreden van de Bruce Selection Band maakt de middag compleet. Het concert vindt plaats in de wekelijkse oefenruimte van Con Brio, het vrijetijdscentrum in Wamel. Aanvang 14.30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur en in de voorverkoop bij de Spar in Wamel.