Löyli

Donderdag 30 oktober

Activiteit: Theater
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen hun nieuwe theatershow Löyli. In deze try-out krijgt u een stortvloed aan gemankeerde types over u heen. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en aan de zaal.

Halloweentocht

Vrijdag 31 oktober

Activiteit:        Spooktocht
Locatie:        Scouting,        
        Beuningen                                
Tijd:        18.30 - 20.30 uur

Een spooktocht voor jong en oud. De eerste tocht start om 18.30 uur en tot aan 20.30 uur vertrekt er iedere tien minuten een groepje. Voor de allerkleinsten zijn de griezels tot 19.00 uur aangepast. De entree bedraagt 3 euro per persoon, inclusief een consumptie. Meer informatie www.scoutingbeuningen.nl.

Allerzielenconcert

Vrijdag 31 oktober

Activiteit:        Optreden
Locatie:        Corneliuskerk,
        Beuningen
Tijd:        20.00 uur

Projectkoor Heilig Landstichting geeft een indrukwekkend concert. Opnieuw wordt gezongen rond Allerzielen, met de titel 'Take my hand'. Er worden liederen gezongen over afscheid nemen, verdriet, stilte en eenzaamheid. De toegang is gratis.

Wraak van de koolmees

Vrijdag 31 oktober

Activiteit:        Cabaret
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

'De Wraak van de koolmees' is de tweede voorstelling van Thijs van Domburg. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en aan de zaal.

Prille roest

Zaterdag 1 november

Activiteit:        Cabaret
Locatie:        Molenstraat 54,
        Beuningen
Tijd:        20.30 uur

Prille Roest is een voorstelling van Oelek, met krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Kaarten kosten 16,50 euro. Voor meer informatie en online bestellen zie www.theaterdemolen.nl.