Nieuwe Jumbo trakteert

BENEDEN-LEEUWEN - De nieuwe Jumbo supermarkt aan de Nijverheidsstraat 4 in Beneneden-Leeuwen opent op woensdag 5 november haar deuren. Inwoners van de gemeente West Maas en Waal en omliggende gemeenten zijn van harte uitgenodigd om de feestelijke opening bij te wonen. Deze vindt plaats om 9.00 uur. Filiaalmanager Jurgen Vosseberg kijkt er naar uit om de klanten te verwelkomen. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor meer dan 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 9 november.

Bijzonder aan de Jumbo in Beneden-Leeuwen is dat er extra veel aandacht wordt besteed aan gezond, vers en lekker eten. De winkel beschikt over een uitgebreide visafdeling, een ambachtelijke slagerij, een eigen banketbakkerij, een slijterij en een bloemenafdeling.

Open Coffee Beuningen

BEUNINGEN - Ondernemers en bestuurders uit het bedrijfs- en verenigingsleven kunnen weer netwerken tijdens de Open Coffee Beuningen op woensdag 5 november. De netwerk ochtend vindt plaats tussen 9.00 en 11.00 uur in de foyer van het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen. De bijeenkomst is vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

Groenrijk op TV

BENEDEN-LEEUWEN - Bij Groenrijk in Beneden-Leeuwen zijn onlangs tv opnames gemaakt voor het programma Robs Grote Tuinverbouwing. Komend weekend wordt dit programma uitgezonden. Rob neemt in deze aflevering een tuin van inwoners uit Druten volledig op de schop. De uitzending is te zien bij SBS6 op zaterdag 1 november om 17.05 uur en zondag 2 november om 9.45 uur.

Universiteit van Beuningen

BEUNINGEN - De 'Universiteit van Beuningen' heeft dinsdag 4 november een hoorcollege van Maaike Nap op het programma staan, met als thema: Positief opvoeden. Het college vindt plaats in cafe de Vrijboom en start om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 3 euro. De 'Universiteit van Beuningen' is een initiatief van bibliotheek Beuningen, naar het idee van Hans van Koningsbruggen. Elke dinsdag geeft een spreker in cafe de Vrijboom een hoorcollege over uiteenlopende onderwerpen. De verschillende sprekers geven college op een laagdrempelige manier, zodat iedereen het kan volgen. Na spreker Maaike Nap staan op de planning: William van den Akker (11 november, thema: Eet meer insecten), Theo Sastra ( 18 november, thema: Het getal 7 een Goddelijke ordening?), Anda Sabelis (25 november, thema: Kinderpsychiatrie in een nieuwe tijd) en Bernard Elshout (2 december, thema: Wat is NLP?). Alle colleges zijn van 20.00 tot 21.30 uur. De entreeprijs bedraagt 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en via de website www.obgz.nl/agenda.