Open dag Harava

BERGHAREN- In de maanden juli tot en met september zijn de tennisbanen van tennisvereniging Harava volledig gerenoveerd. Het oude kunstgras is vervangen door nieuw kunstgras en daarnaast zijn de banen een kwartslag gedraaid. Iedereen is dan ook op zondag 2 november aanstaande van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom om de nieuwe tennis banen uit te proberen. Om 13.00 uur wordt de baan geopend en daarna worden er door Tennisschool Joffe van der Heijden drie clinics verzorgd. Verder zijn er activiteiten voor kinderen en een loterij.

Woezik door voor beker

WIJCHEN – Afgelopen weekend speelde Woezik voor de eerste ronde van de Beker Angeren. Woezik had veel balbezit en Bram van Summeren zetten in de 35e minuut 1-0 op het scorebord. Angeren was een paar keer gevaarlijk, maar kwam niet tot scoren. In de tweede helft scoorde Marvin Willems 2-0. Woezik bekert verder.

Herfsttoernooi

DRUTEN – Tijdens de herfstvakantie organiseerde DIO'30 een herfsttoernooi voor de F-, E- en D-pupillen. Maandag 20 oktober vond het Mix Herfsttoernooi plaats van de F-pupillen, dinsdag voor de E-pupillen en vandaag, woensdag 22 oktober vindt de afsluiting plaats voor de D-pupillen.

Tennisdriedaagse

MAAS EN WAAL- Tennisorganisatie Remi de Jager organiseert voor junioren een tennisdriedaagse. Op zondagochtend 26 oktober, 9 november en 23 november spelen kinderen wedstrijdjes tussen 09.00 en 13.00 uur. Naast het spelen van wedstrijden worden er ook nevenactiviteiten georganiseerd, aan elke activiteit zit een prijsje gekoppeld.
De tennisdriedaagse is bedoeld voor kinderen tot en met 18 jaar van tennisverenigingen L.T.C. De Gelenberg, T.V. Bolete, T.C. Alphen, T.V. Wamel, L.T.C. Dreumel '75, T.C. Groenendaal en L.T.C. Kellendonck. Meedoen aan de driedaagse kan als je minimaal twee keer aanwezig kunt zijn. Opgeven kan tot en met vrijdagavond 24 oktober via www.tennisorganisatieremidejager.nl/inschrijven. De kosten bedragen 5 euro per keer, bij het deelnemen aan alle drie wedstrijden betaal je 4 euro per keer. Meer informatie is te vinden op www.tennisorganisatieremidejager.nl.

Bekeravontuur Unitas'28 voorbij

WAMEL- Het tweede elftal van Unitas'28 is in de confrontatie met WVW 3 onderuit gegaan met een 1-5 nederlaag. Het bekeravontuur voor het Wamelse elftal is daarmee voorbij. Nadat de gasten uit Weurt al vroeg op voorsprong kwamen, was aanvoerder Niels Kuijpers die de gelijkmaker binnen tikte. Dit was ook de enige goal die raak werd geschoten. Komende zondag zijn er weer winstmogelijkheden, de ploeg speelt dan weer voor de reguliere competitie en wel thuis tegen Diosa 2 uit Balgoy, de aftrap is om 11.00 uur op het sportpark De Parken in Wamel.