Afbeelding
Foto:

Voetbalprogramma

DRUTEN- De voetballers hervatten komende zondag het competitievoetbal. Het programma voor de Maas en Waalse standaard elftallen:

Tweede klasse: Leones-SDOUC Ulft
Derde klasse: DIO'30-Hatert Nijmegen, Beuningse Boys-SCH Nijmegen
Vierde klasse: Unitas'28-Overasseltse Boys, SCP-SCE Nijmegen, Ewijk-Union Nijmegen, SCD'33-FC Kunde Nijmegen, Avios-UHC
Vijfde klasse: AAC-Olympia-Roda'28, Victoria'25-VVLK Leuth/Kekerdom, Batavia-DSZ, Aquila-DBV. WVW is vrij.

Eef van Eldik Cup

DRUTEN- Voor het eerst dit jaar werd er bij tennisvereniging LTC De Gelenberg gestreden om de Eef van Eldik Cup. Alle seniorenleden konden meedoen aan de wedstrijd. In maart werden er twee avonden wedstrijden gespeeld en afgelopen maandag 6 en maandag 13 oktober. Uiteindelijk ging Saskia de Kleijn er met de Eef van Eldik cup vandoor.

Bixiewedstrijd

DRUTEN- Pony- en paardenvereniging De Musketiers organiseert een bixiewedstrijd. Aanstaande vrijdag 24 oktober mogen de jongste ruiters hun kunsten vertonen tijdens deze dressuur- en springwedstrijd. De ruiters maken spelenderwijs kennis met het verloop van een wedstrijd. De wedstrijd begint om 11.00 uur en iedereen die het leuk vindt kan een kijkje komen nemen in de rijhal van de Musketiers aan de Gelenberg in Druten.

Op vrijdag 31 oktober organiseert de pony- en paardenvereniging voor het eerst een dressuurwedstrijd in de avond voor paarden en pony's in de klasses B tot en met M2. De wedstrijd begint om 18.00 uur en de laatste ruiter verschijnt rond 23.00 uur in de ring.

Wedstrijden
Touché

DREUMEL- Afgelopen weekend werden er weer diverse wedstrijdjes gespeeld door teams van volleybalvereniging Touché in Ravenstein. De meiden van Touché 5 speelden in Ravenstein hun tweede toernooi. In de eerste wedstrijd tegen het sterk spelende Weekenders moesten de meiden nog even warm draaien. De eerste set verloren ze en in de tweede set speelde het team gelijk. In de tweede en derde wedstrijd tegen Hurry Up en Trivos, kregen de meiden de smaak te pakken en wonnen ze alle sets.

Zaterdag 18 oktober was de spannende derby van de C-jeugdteams van Touché. Dit was een wedstrijd om de koppositie in de poule. Het was een wedstrijd waarbij JC1 duidelijk sterker was dan de JC2. JC2 gaf vooral in de laatste goed tegenstand door aan te vallen. JC1 won uiteindelijk met 4-0.