Rommelmarkt

Zondag 26 oktober

Activiteit:        Rommelmarkt
Locatie:        Dorpshuis De Lier,
        Puiflijk
Tijd:        10.00 tot 14.00 uur

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid organiseert de traditionele najaarsrommelmarkt. Er is een ruim aanbond van allerlei artikelen. Iedereen is van harte welkom. De entree bedraagt 2 euro per persoon.

De kleine prins

Activiteit:        Kindervoorstelling
Locatie:        Molenstraat 54,
        Beuningen
Tijd:        14.00 uur

Een voorstelling over een kleine prins die op een planeet woont en op zoek gaat naar gezelschap voor zijn bloem. De entree bedraagt 6,50 euro. Voor meer informatie en online kaarten bestellen zie www.theaterdemolen.nl.

Paddenstoelenwandeling

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Van Balverenlaan
        1b, Leur
Tijd:        14.00 uur

Onder leiding van boswachters wordt er gezocht naar paddenstoelen in het Leurse Bos. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelname voor volwassenen bedraagt 5 euro, voor kinderen 2,50 euro. Reserveren mogelijk via landvanderheerlijkheden@glk.nl of 024- 64 51 558. Meer informatie www.bezoekleur.nl.

Halloweenmaskers

Woensdag 29 oktober

Activiteit:        Knutselworkshop
Locatie:        Dijk 41, Beuningen
Tijd:        14.00 tot 15.30 uur

Tijdens deze workshop mogen kinderen halloweenmaskers maken van allerlei knutselmateriaal uit de natuur, zoals paardenhaar, bladeren en takken. Er kunnen maximaal twaalf kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar deelnemen aan deze workshop. De workshop kost 3,50 inclusief een drankje en materiaal. (Groot)ouders mogen gratis meedoen. Meer informatie en reserveren via 024- 67 77 000 en dijkmagazijn@hetnet.nl.

Geen kunst

Zondag 26 oktober

Activiteit:        Voorstelling
Locatie:        Agora theater, Druten
Tijd:        15.00 uur

Haye van der Heyden en Erik Brey brengen in hun voorstelling 'Geen kunst' een muzikaal programma vol met Nederlandstalig amusement, van Vader Abraham tot Jacques Brel, van een goochelact tot gekte in close harmony voor twee. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en aan de zaal.