Kindermiddag

Donderdag 23 oktober

Activiteit:        Speelmiddag
Locatie:        Passage, Beuningen
Tijd:        13.00 en 16.00 uur

In de Passage in Beuningen kunnen kinderen deze middag behendigheidsspelletjes doen of onder begeleiding creatief bezig zijn aan de knutseltafel. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Ouders kunnen zelf een bezoek brengen aan het winkel centrum terwijl de kinderen onder toezicht spelen. Meer informatie over het Hart van Beuningen is te vinden op www.hartvanbeuningen.nl.

Toe Maar

Zaterdag 25 oktober

Activiteit:        Tribute band
Locatie:        Café de Bever,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        21.00 uur

Tribute-band 'Toe Maar' speelt hits van de band Doe Maar, zoals 'Sinds een dag of twee', 'één nacht alleen', 'liever dan lief' en vele anderen. De entree bedraagt 10 euro per persoon. Reserveren via info@cafedebever.nl.

Ritme en eenvoud

Zaterdag 25 oktober

Activiteit:        Workshop
Locatie:        Uiterwaarde, Deest
Tijd:        14.00 tot 16.00 uur

In deze workshop gaan deelnemers op reis naar ritme en eenvoud ergens in de natuur gebaseerd op de eeuwenoude Japanse slagwerkkunst. Aanmelden en locatie informatie via percusiem@live.nl of 0487- 51 15 68. De kosten voor de workshop bijdraagt 10 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op www.percusiem.nl.

Beat it

Zaterdag 25 oktober

Activiteit:        Optreden
Locatie:        Dorpshuis De
        Hucht, Alphen
Tijd:        20.00 uur

Muziekvereniging St. Lambertus organiseert het slagwerkspektakel 'Beat it'. Een zeer gevarieerd en avondvullend programma met vier verschillende slagwerkgroepen. Iedereen is van harte welkom. Alle (oud) slagwerkleden zijn van harte uitgenodigd. De entree is gratis.

Ruimte voor de Waal

Zondag 26 oktober

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Dijk 41, Beuningen
Tijd:        14.00 tot 15.30 uur

Een gids van Het Dijkmagazijn neemt deelnemers mee tijdens een tocht door de Beuningse Uiterwaarden. Daar vertelt hij over de (natuur)veranderingen en de toekomst van de uiterwaarden. Deelname voor volwassenen bedraagt 3,50 euro, voor kinderen 2,50. Voor meer informatie en reserveren: 024- 67 77 000 of www.hetdijkmagazijn.nl.