Oaferse kinderbeurs

AFFERDEN - Vier vriendinnen uit Afferden en Druten hebben het initiatief genomen om een beurs te organiseren om verkopers de mogelijkheid te geven om hun zolder leeg te maken en kopers de gelegenheid te geven om voor een mooi prijsje hun spulletjes aan te schaffen. Op zondag 26 oktober wordt deze 2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. De (merk)kleding en het speelgoed zullen voor marktplaatsprijzen worden aangeboden aan de bezoekers. De beurs is van 10.00 uur - 12.30 uur bij D'n Overkant in Afferden. Een tafel is te huur voor 10 euro. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar. Aanmelden kan via: oafersekinderbeurs@hotmail.com. Wees er snel bij, want vol is vol.

Groene opdracht voor RTP

AFFERDEN - De Stichting Christelijke Woningcorporatie (SCW) heeft onlangs opdracht gegeven aan Greentech Energy om in samenwerking met RTP Elektrotechniek zorg te dragen voor het leveren en installeren van zonnepanelen op 54 eengezinswoningen in Tiel. SCW is een stichting die zorgt voor kwalitatief goede en duurzame woningen voor mensen die niet in hun eigen woonbehoefte kunnen voorzien. Daarbij kijken ze verder dan de woning en nemen ook verantwoordelijkheid om te werken aan leefbare en vitale wijken en buurten. Een opgave die samen met gemeente, bewoners en andere maatschappelijke partners wordt opgepakt.

Re-Style Mode

BENEDEN-LEEUWEN - Kledingzaak Simooi krijgt een doorstart onder de naam: Re-Style Mode. Initiatiefneemster Lieda Dekker gaat het kledingproject als maatschappelijk initiatief doorzetten in het Regionaal activiteitencentrum (R.A.C.) van Stichting Meerwaarde Maas en Waal. Re-Style Mode biedt mooie gedragen dames merkkleding, schoenen en accessoires aan in het voormalige pand van de Rabobank aan de Zandstraat 83 in Beneden-Leeuwen. Re-Style Mode is geopend vanaf 14 november op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Inbrengen van de winterkleding kan op de woensdagmiddagen vanaf 8 oktober van 13.00 tot 16.00 of op afspraak via het nummer 06-13735965.

Jaguarbeurs in Druten

DRUTEN - Een oldtimerbeurs exclusief gewijd aan het Jaguar merk, georganiseerd door de Jaguar Daimler Club Holland. Circa vijftig standhouders zorgen ervoor dat u kunt genieten van nieuwe en oude Jaguars, onderdelen, taxaties, verzekering, boeken, folders, miniaturen, poetsmiddelen, kunst, kleding, accessoires, oldtimer reizen en meer. Dit jaar is het thema de Jaguar XK 140. De beurs vindt plaats op zondag 26 oktober in Sporthal de Heuvel aan de Heuvel 40 in Druten. de entree bedraagt 6 euro. Voor leden geldt een speciale korting. De beurs begint om 10.30 uur. Meer informatie www.jdch.nl.