Afbeelding

Beuningse Boys in blessuretijd langs Driel

BEUNINGEN - Nadat vorige week nog met 3-0 werd gewonnen bij De Boys in Groesbeek stond zondag de thuiswedstrijd tegen RKSV Driel op het programma. Beide teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd na vijf gespeelde wedstrijden vier punten verzameld.

Beuningse Boys gaat aanvallend van start en het is Driel dat moet verdedigen. De thuisploeg is, zeker in de eerste helft, de sterkere partij. Het team is zelfs dichtbij de openingstreffer, maar een vrije trap wordt door de keeper uit de hoek getikt. In de tweede helft is hetzelfde spelbeeld te zien. Met als enig verschil dat RKSV Driel er zo af en toe uit weet te komen. Beuningse Boys blijft echter sterker en gevaarlijker. De ploeg komt komt goed weg als een inzet van Driel via de lat overgaat.

Verreweg de meeste kansen zijn voor De Boys, maar het lijkt er lange tijd op dat de wedstrijd in 0-0 zal gaan eindigen. Tot in de blessuretijd. Wanneer de keeper van Driel een vrije trap moet lossen, is Lorenzo Rieken er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten. Zo eindigt de wedstrijd in 1-0 en blijven de punten in Beuningen.

Zondag 26 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan ontvangt Beuningse Boys het uit Nijmegen afkomstige SCH. De aftrap is om 14.30 uur.